Ψαρεμα απο Ακτη

Βίντεο: Ψάρεμα Απίκο στα Βράχια Μέρος 1ο

Επιλογή ψαρεύτρας, κατασκευή δολώματος και μαλάγρας.

Εδώ θα δούμε πως ετοιμάζουμε τη μαλάγρα μας όταν το βασικό μας δόλωμα είναι η φρέσκια σαρδέλα. Διαχωρίζουμε το φιλέτο της σαρδέλας από το κεφάλι και τη ραχοκοκαλιά και το φιλέτο αυτό θα το κάνουμε ζυμάρι με βρεγμένο ψωμί ενώ τα υπόλοιπα τμήματα θα μπουν στον κουβά με τη μαλάγρα. Θα μαλαγρώσουμε την ψαρεύτρα μας και στη συνέχεια θα προχωρήσουμε στην επόμενη φάση του ψαρέματός μας.

Ακολουθεί το 2ο μέρος με κατασκευή αρματωσιάς διπλάρι και δόλωμα φιλέτο σαρδέλας.