Ψαρεμα απο Ακτη

Βίντεο: Shore Eging – Καλαμάρια από την Ακτή 2ο Μέρος

Δεύτερη συνεχόμενη μέρα στο ίδιο σημείο που μας είχε δώσει μια συναρπαστική καλαμαροψαριά. Πανέτοιμοι και γνωρίζοντας τι ακριβώς είχε συμβεί στην προηγούμενη εξόρμηση πιστεύαμε ότι όλα θα κυλούσαν με τον ίδιο τρόπο.

Όμως, όπως πολύ καλά γνωρίζουμε όλοι μας που ασχολούμαστε με το ψάρεμα, δεν είναι κάθε μέρα η ίδια μέρα. Τα καλαμάρια ανάλογα με τις υπάρχουσες καιρικές αλλά και τοπικές συνθήκες αλλάζουν συμπεριφορά. Έτσι ενώ τα περιμέναμε να κάνουν το μπάσιμο την ώρα που κρυβόταν ο ήλιος αυτά προτίμησαν πολύ αργότερα και μάλιστα από διαφορετική μεριά. Η αριστερή μας μεριά που μας είχε δώσει πολλά και μεγάλα καλαμάρια για αρχή τώρα δεν έκρυβε τίποτα και τα καλαμάρια κάναν μπάσιμο από τα δεξιά.

Δείτε σε αυτό το βίντεο ένα ακόμη «πανηγύρι», με πολλά και μεγάλα καλαμάρια και προσπαθήστε να «συλλάβετε» κάποιες μικρές λεπτομέρειες που μπορούν να φανούν σημαντικές στα δικά σας καλαμαροψαρέματα. Τα καλαμάρια θα βγουν στο δεύτερο μισό του βίντεο όμως οι λεπτομέρειες που μας ενδιαφέρουν υπάρχουν παντού.