Cover

Εξοπλισμος

Σιλικονούχα Δολώματα και Jig Heads της SAKURA

Τα σιλικονούχα δολώματα έχουν μπει για τα καλά στους τρόπους ψαρέματος μας είτε αυτοί είναι από την ακτή είτε από το σκάφος. Ψάρια που δύσκολα θα αρπάξουν ένα σκληρό τεχνητό έρχονται με ευκολία στα μαλακά μας δολώματα, φθάνει αυτά να είναι καλής ποιότητας, να έχουν σωστή πλεύση και να συνδυάζουν άριστα σιλικονούχο σώμα και jig head.

Η SAKURA, εταιρία με εξειδίκευση στην κατασκευή των συγκεκριμένων αυτών δολωμάτων έχει να μας παρουσιάσει μια μεγάλη γκάμα από σιλικονούχα σώματα και jig heads που είτε συνδυάζονται αρμονικά μεταξύ τους είτε μας δίνουν μια μεγάλη δυνατότητα προσωπικών συνδυασμών στις δικές μας τεχνικές και προτιμήσεις. Ας δούμε κάποια από αυτά για να επιλέξουμε αυτά που μας ταιριάζουν.

Σιλικόνες L16

Ένα καινοτόμο προϊόν της Sakura, που γεννήθηκε από τη συνεργασία της με τους ψαράδες, που πάντα ακούει τις γνώμες τους, για τη βελτιστοποίηση των προϊόντων της σε μια πολύ ανταγωνιστική αγορά. Σιλικόνες που αρχικά μελετήθηκαν για ψάρεμα λαυρακιού, στη συνέχεια για θαλασσινά ψαρέματα ενώ αποδίδουν θαυμάσια και στα γλυκά νερά. Εκτός από τη πολύ φυσική τους παρουσία και κίνηση στο νερό τα δολώματα αυτά διαθέτουν ένα μοναδικό κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σύστημα που μας επιτρέπει να αφαιρέσουμε το κεφάλι χωρίς εργαλεία, τραβώντας το απλά χωρίς να χρειαζόμαστε άλλα εργαλεία και το σώμα αυτό να ταιριάζει απόλυτα σε συγκεκριμένη μολυβοκεφαλή.

Αυτό πετυχαίνεται χάρη στην ελαφρά προκαθορισμένη σχισμή στην περιφέρεια του κεφαλιού του δολώματος. Σε ένα άλλο σιλικονούχο δόλωμα όπως γνωρίζουμε πρέπει να αφαιρέσουμε το κεφάλι με ένα ψαλίδι ή μαχαίρι και θα πρέπει να το προσαρμόσουμε σωστά για να μπορεί και να κολυμπά σωστά.  Η κατά προσέγγιση τοποθέτηση στη μολυβοκεφαλή έχει πολλές φορές αποτέλεσμα τη λάθος πλεύση του συνολικού δολώματος με συνέπεια να μη πιάνουμε ψάρια και να αναρωτιόμαστε γιατί. Εδώ με τη διαδικασία L16 έχουμε πάντα ένα έτοιμο σιλικονούχο δόλωμα να το προσαρμόσουμε σωστά στη μολυβοκεφαλή μας.

Το υλικό κατασκευής έχει τη απαραίτητη σκληρότητα για να πάρετε και άλλο ψάρι με το ίδιο τεχνητό και δεν καταστρέφεται με το πρώτο τσίμπημα. Δεν παραμορφώνεται με τα ισχυρά ρεύματα που υπάρχουν σε κάποιες περιοχές και μπορεί να κολυμπήσει θαυμάσια με οποιαδήποτε ταχύτητα ανάκτησής του. Μάλιστα έχει τέτοια υφή που το ψάρι μπορεί να το κρατήσει για κάποιο μικρό χρονικό διάστημα στο στόμα του χωρίς να καταλάβει τη παγίδα κι έτσι μας δίνει τα περιθώρια και τη δυνατότητα για ένα πιο σίγουρο κάρφωμα κάτι ιδιαίτερα σημαντικό στα μεγάλα λαβράκια και στα βαθιά ψαρέματα με σκάφος.

Σιλικόνες L16 SHAD

 • Εξαιρετικά φυσική κίνηση στο νερό
 • Μεγάλη ποικιλία σε μεγέθη αλλά και χρωματισμούς
 • Μπορεί και ψαρεύει θαυμάσια ακόμα και σε χαμηλές ταχύτητες
 • Ειδικά μελετημένη πυκνότητα πλαστικού
 • Ραχιαία και κοιλιακή σχισμή
 • Φυσικά χρώματα

 • Θα σας βολέψουν πολύ οι ραχιαίες και κοιλιακές σχισμές για το καλύτερο πέρασμα της μολυβοκεφαλής στο δόλωμά σας.
 • Εμποτισμένες με άρωμα γλυκάνισου, που έχει δείξει πάρα πολύ καλά αποτελέσματα για πλήθος καχύποπτων και δύστροπων ψαριών.
 • Θα τις βρούμε σε μεγέθη μήκους 90, 120 και 150 χιλιοστά.
 • Το L16 Shad ταιριάζει απόλυτα με τα L16 Shad Jig Heads ή Fisheads.

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

Σιλικόνες L16 KONEEL

Κινούμενο στο νερό με ελαφριές κινήσεις της ουράς αλλά και παρασυρόμενο από το ρεύμα μιμείται το φυσικό κολύμπι ενός πραγματικού χελιού που αποτελεί εκλεκτό μεζέ τόσο για τα λαβράκια όσο και για τα υπόλοιπα αρπακτικά ψάρια που αναζητούμε.

 • Το Koneel L16 χωρίς το κεφάλι ταιριάζει απόλυτα με τα L16 Koneel Jig Heads και τα Makaira  ενώ μαζί με το κεφάλι μπορούμε να το προσαρμόσουμε σε μια απλή μολυβοκεφαλή.
 • Εμποτισμένες με άρωμα γλυκάνισου, που έχει δείξει πάρα πολύ καλά αποτελέσματα για πλήθος καχύποπτων και δύστροπων ψαριών.
 • Θα τις βρούμε σε μεγέθη μήκους 150 και 200 χιλιοστά και σε πολλούς διαφορετικούς χρωματισμούς.

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

Σιλικόνες MAJIKEEL

Σιλικόνη μήκους 125, 165 και 220 χιλιοστά απομίμηση χελιού που αποτελεί ένα από τα αγαπημένα θηράματα όλων των μεγάλων αρπακτικών.

Εμποτισμένο με φερομόνες και άρωμα γλυκάνισου, έχει δείξει πάρα πολύ καλά αποτελέσματα στο ψάρεμα καχύποπτων και δύστροπων ψαριών. Το κωνικό αυτό μαλακό τεχνητό ταιριάζει απόλυτα με τις μολυβοκεφαλές Makaira.

Θα το βρούμε σε μεγέθη 125, 165 και 220 χιλιοστά και σε μεγάλη ποικιλία χρωματισμών.

-Το μοντέλο με μήκος 125 χιλιοστά μας είναι γνωστό από το 2011 για τις εκπληκτικές του επιδόσεις στα περισσότερα γνωστά μας θηράματα και κυρίως στα λαβράκια, τα γοφάρια και τους λούτσους. Ταιριάζει θαυμάσια με τις μολυβοκεφαλές Makaira των 7, 10.5 και 14 γραμμαρίων και τις Pollax και Labrax των 14 γραμμαρίων.

 • Ψαρεύει θαυμάσια με σύρσιμο κοντά στον πυθμένα ενώ μικρά απαλά τινάγματα θα φέρουν πιο γρήγορα κοντά του τα ψάρια της περιοχής που αναζητούμε.
 • Η συσκευασία είναι αεροστεγώς κλεισμένη με κλιπ και περιέχει 5 σιλικονούχα δολώματα.

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

-Το μοντέλο με μήκος 165 χιλιοστά έχει αποδεικτεί «θανατηφόρο» στα μεγάλα λαβράκια και στο ψάρεμα από σκάφος σε όλα τα γνωστά μας θηράματα.

 • Ψαρεύει θαυμάσια με σύρσιμο για τα λαβράκια κοντά στον πυθμένα, με κατέβασμα κοντά στο βυθό και κράτημα για ψαρέματα με σκάφος, ενώ μικρά απαλά τινάγματα θα φέρουν πιο γρήγορα κοντά του τα ψάρια της περιοχής που αναζητούμε.
 • Η συσκευασία είναι αεροστεγώς κλεισμένη με κλιπ και περιέχει 4 σιλικονούχα δολώματα.

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

-Το μοντέλο με μήκος 220 χιλιοστά είναι ιδανικό για ψαρέματα με σκάφος τόσο στις συναγρίδες και τα φαγκριά όσο και στα μεγάλα μαυρόψαρα όπως είναι οι στήρες, οι σφυρίδες, οι ροφοί και οι βλάχοι.

 • Ψαρεύει θαυμάσια με κατέβασμα κοντά στον πυθμένα ενώ μικρά απαλά τινάγματα θα φέρουν πιο γρήγορα κοντά του τα ψάρια της περιοχής που αναζητούμε.
 • Η συσκευασία είναι αεροστεγώς κλεισμένη με κλιπ και περιέχει 3 σιλικονούχα δολώματα.

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

Σιλικόνες TEX’SHAD

 • Μαλακό σώμα τεχνητού μήκος 100 και 120 χιλιοστά. Το σιλικονούχο δόλωμα το οποίο όσοι το δοκίμασαν το έχουν μόνιμα μέσα στο κασελάκι με τα αγαπημένα τους δολώματα.
 • Το θαυματουργό μαλακό τεχνητό, με την πολύ καλή πλεύση και την πιστή αντιγραφή της συμπεριφοράς ενός μικρού ψαριού. Ειδικά μελετημένο και σχεδιασμένο να ψαρεύει με το καλύτερο τρόπο στις άγριες περιοχές, εκεί που κυκλοφορούν τα μεγάλα ψάρια, χωρίς να σκαλώνει.
 • Η συσκευασία περιέχει 3 τεμάχια

Σε συνδυασμό με μια μολυβοκεφαλή, με ιδανικότερη την Tex’Shad Jig Head, το Tex’Shad έχει μια πολύ πιστή πλεύση μικροψάρου, κάτι που το κάνει ιδιαίτερα προκλητικό στα μεγάλα ψάρια και τα ωθεί να το αρπάξουν. Μάλιστα η μελέτη, ο σχεδιασμός και η επιλογή τόσο του τελικού υλικού όσο και του όλου σώματος και της ουράς του τεχνητού, του έδωσε εκτός από την τέλεια κολύμβηση την ιδιότητα να παράγει μικροδονήσεις οι οποίες προσελκύουν από ότι έδειξε η πράξη καλύτερα τους μεγάλους θηρευτές.

Η τεχνική που το ψαρεύουμε από την ακτή είναι πέταμα, το αφήνουμε να πατώσει και στη συνέχεια με αργές γενικά κινήσεις αρχίζουμε να κάνουμε ανάκτηση. Όταν ανασηκωθεί αρκετά από το βυθό το αφήνουμε να ξαναπατώσει με μεγάλη προσοχή στο κατέβασμα. Είναι η στιγμή που μπορεί να πάρουμε αρκετές τσιμπιές και πρέπει να είμαστε σε ετοιμότητα για να καρφώσουμε το ψάρι που θα μας τσιμπήσει.

Αποφεύγουμε κατά τη ανάκτηση τις βίαιες κι απότομες κινήσεις ιδιαίτερα αν ο βυθός είναι άγριος. Το αργό σύρσιμο και η ειδική κατασκευή του δολώματος με το αγκίστρι καλυμμένο κατά κάποιο τρόπο στο σώμα του τεχνητού απομακρύνει κατά πολύ τον κίνδυνο σκαλώματος.

 • Το Tex’Shad των 100 χιλιοστών σε συνδυασμό με τη μολυβοκεφαλή των 15 γραμμαρίων ψαρεύουμε θαυμάσια βάθη 2-15 μέτρα, με τα 20 γραμμάρια 4-20 μέτρα και με τα 25 γραμμάρια 5-30 μέτρα.

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

 • Το Tex’Shad των 120 χιλιοστών σε συνδυασμό με τη μολυβοκεφαλή των 20 γραμμαρίων ψαρεύουμε θαυμάσια βάθη 2-12 μέτρα, με τα 30 γραμμάρια 5-30 μέτρα και με τα 40 γραμμάρια 12-35 μέτρα.

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

L16 KONEEL Jig Head

Το Jig Head που ταιριάζει απόλυτα με τα σιλικονούχα δολώματα L16 KONEEL των 150 και 200 χιλιοστών της Sakura ενώ μπορούν να συνδυαστούν θαυμάσια και με άλλα μακρόστενου σχήματος. Τα προτεινόμενα βάρη των 7 έως και 28  γραμμαρίων μας επιτρέπουν να εξερευνούμε αποτελεσματικά τόπους με ποικιλία βαθών. Το αγκίστρι που συνοδεύει τη μολυβοκεφαλή είναι ανάλογο του βάρους που αυτή έχει.

Σε συσκευασία που περιέχει 2 τεμάχια.

ΒΑΡΟΣ – ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΑΓΚΙΣΤΡΙ
7 1/0
10 2/0
14 2/0
17 3/0
21 3/0
28 4/0

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

L16 SHAD Jig Head

Το Jig Head που ταιριάζει απόλυτα με τα σιλικονούχα δολώματα των 120 & 150 χιλιοστών L16 SHAD της Sakura. Τα προτεινόμενα βάρη των 21, 28, 35, 42 και 55 γραμμαρίων μας επιτρέπουν να εξερευνούμε αποτελεσματικά από την ακτή τόπους με ποικιλία βαθών ενώ μας δίνουν και τη δυνατότητα να ψαρέψουμε από σκάφος σε βάθη έως και 80 μέτρα. Το αγκίστρι που συνοδεύει τη μολυβοκεφαλή είναι ανάλογο του βάρους που αυτή έχει.

 

Σε συσκευασία που περιέχει 2 τεμάχια.

ΒΑΡΟΣ – ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΑΓΚΙΣΤΡΙ
21 4/0
28 4/0
35 5/0
42 6/0
55 6/0

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

L16 SHAD BABY Jig Head

Το Jig Head που ταιριάζει απόλυτα με τα σιλικονούχα δολώματα των 90 χιλιοστών L16 SHAD της Sakura. Τα προτεινόμενα βάρη των 10, 14 και 17 γραμμαρίων μας επιτρέπουν να εξερευνούμε αποτελεσματικά τόπους με βάθη από 2 έως και 20 μέτρα. Το αγκίστρι που συνοδεύει τη μολυβοκεφαλή μπορεί να είναι μεγέθους 1/0 ή 2/0.

Σε συσκευασία που περιέχει 2 τεμάχια.

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

Tex Shad Jig Head

Το Jig Head που ταιριάζει απόλυτα με τα σιλικονούχα δολώματα των 100 και 120 χιλιοστών Tex’Shad της Sakura. Το αγκίστρι θα μπει μέσα στην ειδική υποδοχή του δολώματος ενώ θα έχει την άνεση κίνησης που θα μεταφέρεται και στο τεχνητό μας κάνοντάς το να κινείται πιο ελεύθερα,  δίνοντάς του περισσότερη ζωντάνια κι έτσι το κάνει πιο προκλητικό στα ψάρια που αναζητούμε.

 • Σε συσκευασία που περιέχει 2 τεμάχια.

-Tex Shad Jig Head 100mm

Τα προτεινόμενα βάρη των 15, 20 και 25 γραμμαρίων μας επιτρέπουν να εξερευνούμε αποτελεσματικά τόπους με βάθη από 2 έως και 20 μέτρα.

ΒΑΡΟΣ – ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΑΓΚΙΣΤΡΙ
15 2/0
20 2/0
25 2/0

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

-Tex Shad Jig Head 120mm της SAKURA

Τα προτεινόμενα βάρη των 20, 30 και 40 γραμμαρίων μας επιτρέπουν να εξερευνούμε αποτελεσματικά τόπους με βάθη από 5 έως και 40 μέτρα.

ΒΑΡΟΣ – ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΑΓΚΙΣΤΡΙ
20 3/0
30 3/0
40 3/0

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

MAKAIRA Jig Head

Το Jig Head που μπορεί να συνδυαστεί θαυμάσια με μια μεγάλη ποικιλία σιλικονούχων σωμάτων. Η μεγάλη γκάμα βαρών μας δίνει τη δυνατότητα διαφορετικών τρόπων ψαρεμάτων τόσο από ακτή όσο και σκάφος. Το αγκίστρι που συνοδεύει τη μολυβοκεφαλή είναι ανάλογο του βάρους που αυτή έχει.

ΒΑΡΟΣ – ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΑΓΚΙΣΤΡΙ ΤΕΜΑΧΙΑ
7 1 4
10.5 1/0 4
14 2/0 3
21 3/0 3
28 3/0 2
40 4/0 2
50 5/0 2
70 5/0 2
90 5/0 2
120 6/0 2
150 6/0 2

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

POLLAX Jig Head 

Το Jig Head με κεφάλι ομοίωμα ψαριού που ταιριάζει απόλυτα με τα σιλικονούχα δολώματα Majikeel της Sakura ενώ μπορούν να συνδυαστούν θαυμάσια και με άλλα μακρόστενου σχήματος. Τα προτεινόμενα βάρη των 14, 28 και 95  γραμμαρίων μας επιτρέπουν να εξερευνούμε αποτελεσματικά τόπους με ποικιλία βαθών. Μάλιστα το βάρος των 95 γραμμαρίων  έχει δώσει σπουδαία αποτελέσματα σε ψαρέματα από σκάφος.

Το θυμωμένο μάτι και τα κοψίματα στο πλάι του κεφαλιού που μοιάζουν με βράγχια όπως επίσης και η ιριδίζουσα βαφή που προσομοιάζει με λέπια είναι κάποια από αυτά που θα μας ενθουσιάσουν στη συγκεκριμένη μολυβοκεφαλή. Επίσης μια ιδιαιτερότητα είναι που το αγκίστρι έχει μια κλίση προς τα πάνω κάτι που βοηθά στα πιο άμεσα καρφώματα του ψαριού που θα μας τσιμπήσει. Σε συσκευασία που περιέχει 4 τεμάχια.

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

FISHEAD

Το Jig Head με κεφάλι ομοίωμα ψαριού, εντυπωσιακά τρισδιάστατα μάτια, κοψίματα στα βράγχια και αντανακλάσεις που μοιάζουν με λέπια. Ταιριάζει απόλυτα με τα σιλικονούχα δολώματα Majikeel και τα Shad της Sakura οι οποίες έχουν ήδη κατασκευασμένη ειδική εγκοπή, για να αγκαλιάζει την μολυβοκεφαλή τέλεια, ενώ μπορούν να συνδυαστούν θαυμάσια και με άλλα μακρόστενου σχήματος δολώματα.

Τα προτεινόμενα βάρη των 28 έως και 150  γραμμαρίων μας επιτρέπουν να εξερευνούμε αποτελεσματικά τόπους με ποικιλία βαθών. Ιδανικές για ψαρέματα από σκάφος σε μικρά και μεγάλα βάθη. Κάθε συσκευασία με μολυβοκεφαλές Fishead περιέχει από 4 μολυβοκεφαλές (στα 28 γραμμάρια), οι οποίες μειώνονται σαν αριθμός όσο αυξάνουν τα γραμμάρια τους.

ΒΑΡΟΣ – ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΑΓΚΙΣΤΡΙ ΤΕΜΑΧΙΑ
28 3/0 4
40 4/0 3
55 6/0 2
75 6/0 2
95 7/0 2
150 8/0 2

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

LABRAX

Τα Jig Head με κεφάλι ομοίωμα ψαριού και βραχίονα με κλιπ, πάνω στον οποίο περνάει το αγκίστρι, που ταιριάζει απόλυτα με τα σιλικονούχα δολώματα Majikeel και Shad της Sakura ενώ μπορούν να συνδυαστούν θαυμάσια και με άλλα μακρόστενου σχήματος. Το αγκίστρι διαθέτει κρίκο για να περνάει από το άγκιστρο, και έχει μέγεθος που συμβαδίζει με το μέγεθος της μολυβοκεφαλής.

Το αγκίστρι με τον κρίκο που μπαίνει στον βραχίονα-κλιπ της μολυβοκεφαλής Labrax , επιτρέπει την κίνηση στο μεγαλύτερο μέρος της σιλικόνης, δίνοντας μεγαλύτερη κυματοειδή κίνηση στο τεχνητό μας δόλωμα. Αυτός ο τύπος μολυβοκεφαλής είναι πιο αποδοτικός με σιλικόνες μακρόστενες, που προσομοιάζουν σκουλήκια ή χέλια. Τα προτεινόμενα βάρη των 14, 28 και 75  γραμμαρίων μας επιτρέπουν να εξερευνούμε αποτελεσματικά τόπους με ποικιλία βαθών. Μάλιστα το βάρος των 75 γραμμαρίων  έχει δώσει σπουδαία αποτελέσματα σε ψαρέματα από σκάφος. Το θυμωμένο μάτι και τα κοψίματα στο πλάι του κεφαλιού που μοιάζουν με βράγχια όπως επίσης και η ιριδίζουσα βαφή που προσομοιάζει με λέπια είναι κάποια από αυτά που θα μας ενθουσιάσουν στη συγκεκριμένη μολυβοκεφαλή. Σε συσκευασία που περιέχει 4 τεμάχια.

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

ROUNDGUARD

Παραδοσιακό Jig Head της SAKURA για σιλικονούχα δολώματα με επιπλέον έλασμα στο πάνω μέρος.  Ψαρεύει θαυμάσια σε βυθούς με σκαλώματα αφού δύσκολα μπλέκει σε αυτούς. Θα το βρούμε σε διάφορα βάρη και με αγκίστρι ανάλογο του βάρους ώστε να μπορεί το δόλωμά μας να πλέει και να κινείται σωστά.

Σε συσκευασία των 3 τεμαχίων.

ΒΑΡΟΣ – ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΑΓΚΙΣΤΡΙ
1 2
2 2
3 1
5 1/0
7 2/0
10 3/0

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

BALLBARB

Jig Head της SAKURA για μικρά σιλικονούχα δολώματα.  Με ακίδα στον κορμό του αγκιστριού για καλύτερη συγκράτηση του δολώματος. Το σχήμα του μας δίνει έναν πολύ καλό έλεγχο του δολώματος καθώς επίσης και μια μικρή ταλάντωση για καλύτερη προσέλκυση των ψαριών. Ιδανικό για τα Slit Shad και Slit Finesse.  Θα το βρούμε σε διάφορα βάρη και με αγκίστρι λεπτό, ανάλογο του βάρους ώστε να μπορεί το δόλωμά μας να πλέει και να κινείται σωστά. Σε συσκευασία των 6 τεμαχίων για το βάρος του 1 γραμμαρίου που λιγοστεύουν όσο αυξάνεται το βάρος.

ΒΑΡΟΣ – ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΑΓΚΙΣΤΡΙ ΤΕΜΑΧΙΑ
1 6 6
2 6 5
3 4 5
4 4 4
5 2 3

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

GROGNEUSE

Jig Head της SAKURA για μικρά σιλικονούχα δολώματα.  Κατάλληλο για ψαρέματα Light Rock Fishing (LRF), ενώ συνδυάζεται αρμονικά με όλα τα μικρά μαλακά δολώματα. Το κοίλο του πρόσωπο καθώς σέρνεται στο νερό και το μετατοπίζει, δημιουργεί ένα θόρυβο και κάποιους μικρούς κραδασμούς που προσελκύει τα ψάρια και τα κάνει πιο επιθετικά. Το πάχος του αγκιστριού είναι τέτοιο ώστε να δολώνονται όμορφα τα μαλακά μας δολώματα, με πολύ κοφτερή ακίδα ενώ μια σταγόνα από φωσφορίζουσα διογκωμένη ρητίνη πάνω στον κορμό βοηθά τόσο στη καλύτερη συγκράτηση του δολώματος όσο και σε πρόσκληση των ψαριών το βράδυ με το φωσφόρισμα διάφανων δολωμάτων.  Θα το βρούμε σε διάφορα βάρη και με αγκίστρι ανάλογο του βάρους ώστε να μπορεί το δόλωμά μας να πλέει και να κινείται σωστά.

Σε συσκευασία των 4 τεμαχίων.

ΒΑΡΟΣ – ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΑΓΚΙΣΤΡΙ
1 8
2 6
3 4
5 2

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

Συσκευασίες COMBO

Έτοιμες συσκευασίες με σιλικόνες και Jig Head. Για αυτούς που προτιμούν τον εύκολο και δοκιμασμένο τρόπο ψαρέματος και δεν θέλουν να κάνουν τους πειραματισμούς τους.

Σιλικόνες L16 SHAD 120mm COMBO

Η συσκευασία περιέχει 1 έτοιμο να ψαρευτεί τεχνητό (σώμα L16 SHAD 120mm + L16 SHAD Jig Head 21 gr) κι ένα επιπλέον σώμα.

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

Σιλικόνες L16 SHAD 150mm COMBO

Η συσκευασία περιέχει 1 έτοιμο να ψαρευτεί τεχνητό (σώμα L16 SHAD 150mm + L16 SHAD Jig Head 42 gr) κι ένα επιπλέον σώμα.

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

Σιλικονούχα δολώματα TEX’SHAD 80mm Combo της SAKURA

Η συσκευασία περιέχει 1 έτοιμο να ψαρευτεί τεχνητό (σώμα TEX’SHAD 80mm + Tex’Shad Jig Head 10 gr) κι ένα επιπλέον σώμα.

 • Ιδανικό βάθος ψαρέματος 2-10 μέτρα.

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

Σιλικονούχα δολώματα TEX’SHAD 100mm Combo της SAKURA

Η συσκευασία περιέχει 1 έτοιμο να ψαρευτεί τεχνητό (σώμα TEX’SHAD 100mm + Tex’Shad Jig Head 20 gr) κι ένα επιπλέον σώμα.

 • Ιδανικό βάθος ψαρέματος 4-20 μέτρα.

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

Σιλικονούχα δολώματα TEX’SHAD 120mm Combo της SAKURA

Η συσκευασία περιέχει 1 έτοιμο να ψαρευτεί τεχνητό (σώμα TEX’SHAD 120mm + Tex’Shad Jig Head 40 gr) κι ένα επιπλέον σώμα.

 • Ιδανικό βάθος ψαρέματος 12-35 μέτρα.

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ