Cover

Συνταγες

Συνταγή: Πώς να Κάνουμε τα Χθεσινά Τηγανιτά Ψάρια, Ξανά της Ώρας

Είναι βέβαιο ότι τα τηγανιτά ψάρια που μας έμειναν, είναι δύσκολο να καταναλωθούν την επόμενη ή μεθεπόμενη μέρα έτσι όπως είναι πανιασμένα και κρύα και κάποιες φορές πάνε χαμένα ή τα πετάμε στις γάτες. Αυτήν τη φορά θα σας δώσουμε μία συνταγή για μία σάλτσα, που ρίχνοντας τα μέσα θα τα κάνετε πάλι της ώρας, για να μην σας πούμε και καλύτερα.

Υλικά

  • 1 ξερό κρεμμύδι ψιλ/νο
  • 1-2  σκ. σκόρδο
  • 1 μικρή πιπεριά
  • 2 φρέσκες ντομάτες σε κύβους
  • ½ κ.σ πελτέ
  • 5-6 κλωνιά μαϊντανό ψιλ/νο
  • 1 ποτηράκι  λάδι
  • 1  ποτηράκι κρασί
  • πιπέρι
  • αλάτι


Εκτέλεση

  • Σε ένα τηγάνι με καπάκι σοτάρουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο την πιπεριά και σβήνουμε με το κρασί.
  • Μετά προσθέτουμε την ντομάτα, τον πελτέ, τον μαϊντανό , το αλάτι, το πιπέρι και λίγο νερό.
  • Σκεπάζουμε το τηγάνι μας και αφήνουμε την σάλτα για 15 λεπτά περίπου μέχρι να δέσει.
  • Τοποθετούμε μέσα τα ψάρια σκεπάζοντας το καπάκι και τα αφήνουμε για 5 λεπτά γυρίζοντάς τα στο ενδιάμεσο.

Καλή Επιτυχία!