Cover

Εξοπλισμος

Παρουσίαση: OCEAN RULER η Νέα Σιλικόνη για τα Δικά μας Ελληνικά Νερά

Υπάρχουν προϊόντα και τεχνητά που μπορούν και ψαρεύουν σε όλον τον πλανήτη και τεχνητά που αποδίδουν σε συγκεκριμένες περιοχές. Οι περισσότερες κατασκευάστριες εταιρίες που απευθύνονται στην παγκόσμια κοινότητα των ψαράδων, φροντίζουν στην γκάμα των δολωμάτων τους να περιέχονται τεχνητά ή αν θέλετε καλύτερα χρωματισμοί, που να δουλεύουν τόσο σε παγκόσμιο επίπεδο όσο και στις κατά τόπους περιοχές όπου τα διανέμουν. Έτσι θα δούμε μέσα στο πλούσιο χρωματολόγιο να υπάρχουν απομιμήσεις ψαριών που βρίσκονται παντού όπως η αθερίνα, ο γαύρος, η σαρδέλα αλλά και χρωματισμοί τροπικών ψαριών ή ψαριών του γλυκού νερού.  Αν το τεχνητό κολυμπά σωστά, ο χρωματισμός έρχεται σε δεύτερο επίπεδο. Το ψάρι που αναζητούμε αν έχει όρεξη θα πιαστεί και με «άσχετο» χρωματισμό. Αν όμως δεν έχει όρεξη και είναι κυνηγημένο τότε θα προτιμήσει χρωματισμό γνωστό και οικείο. Από την άλλη αν το τεχνητό δεν κολυμπά σωστά τότε ότι χρωματισμό και αν επιλέξουμε το ψάρι που αναζητούμε πολύ δύσκολα θα το προσεγγίσουμε. Συνεπώς αυτό που θέλουμε πρώτο είναι η σωστή πλεύση και στη συνέχεια οι οικείοι χρωματισμοί.

Η νέα σειρά των σιλικονούχων τεχνητών που έκανε δυναμικά την παρουσία της στον Ελλαδικό χώρο αφού κατάφερε και πέτυχε τον αρχικό της στόχο, δηλαδή την «τέλεια» πλεύση, προχώρησε στη συνέχεια σε χρωματισμούς ψαριών των ελληνικών θαλασσών. Μάλιστα κατασκεύασε αρχικά όχι απλώς ψάρια που κυκλοφορούν στα δικά μας νερά αλλά ψάρια που είναι στόχος των μεγάλων αρπακτικών που αναζητούν οι Έλληνες ψαράδες  όπως οι σφυρίδες, οι στύρες, τα φαγκριά, οι συναγρίδες και τα τσαούσια. Ποια είναι αυτά τα μικρόψαρα; Ο γύλος, ο γαύρος, η αθερίνα, η καλόγρια. Και δεν σταμάτησε μόνο εκεί. Δεν περιορίστηκε μόνο στο σώμα αλλά προχώρησε και στον χρωματισμό των μολυβοκεφαλών.

Όλα αυτά τα αρχικά τεχνητά, σώματα και μολυβοκεφαλές δοκιμάστηκαν στην πράξη από Έλληνες ψαράδες μέχρι να διαπιστωθεί πια αποδίδουν τα μέγιστα και πια όχι. Έτσι στην γραμμή παραγωγής μπήκαν αρχικά τα χρώματα εκείνα που αποδίδουν καλύτερα όπως επίσης και οι μολυβοκεφαλές με τη μέγιστη αποδοτικότητα.

Τη σειρά των σωμάτων και μολυβοκεφαλών ήλθαν να συμπληρώσουν τα αγκίστρια που θα συνοδέψουν τα συγκεκριμένα τεχνητά και που λειτουργούν συνδυαστικά καλύτερα όπως επίσης και μια κόλα στιγμής, απαραίτητο αξεσουάρ στους φίλους ψαράδες της σιλικόνης. Αν σε όλα αυτά προσθέσουμε και την τελική τιμή που φτάνουν στον ενδιαφερόμενο ψαρά, τότε μιλάμε για το ιδανικό τεχνητό για τους Έλληνες ψαράδες που αναζητούν τα γνωστά μεγάλα ελληνικά ψάρια με σκάφος.

Έτσι έχουμε κεφαλές βαμμένες πέρλα με επίστρωση 2 συστατικών αστάρι και βερνίκι για να μην ξεβάφουν εύκολα.  Κλείδωμα στο αγκίστρι 100% ασφαλής με ένα πάτημα.  Μάτια χωνευτά 3D με κόλα 2 συστατικών και όχι αυτοκόλλητα.  Αγκίστρια Extra Strong με πανίσχυρο αιθέρα και σωστή θέση κλέφτη για πιο άμεσο κάρφωμα. Σώματα soft για εύκολο και γρήγορο αρμάτωμα με σωστές διατομές πάχους και οπές έτσι ώστε να μη φοβάστε ότι θα σκίσετε τη σιλικόνη στην προσπάθεια σας να περάσετε το κεφάλι και τον κλεφτή. Τέλος κόλα στιγμής 20ml, διπλάσια ποσότητα αλλά ίδια τιμή σε σχέση με τις κοινές κόλες της αγοράς, όχι μιας χρήσης, αφού συνοδεύεται με προστατευτικό εξάρτημα για να μην χαλάει.

Η OCEAN LURES διατίθεται προς το παρόν σε 100gr jighead, με μήκος 140mm και συνολικό βάρος 125gr ενώ η επιλογή των χρωματισμών είναι ανάμεσα σε πέντε. Πέρα από combo, διατίθεται και σε σκέτο σώμα σε συσκευασία των τριών τεμαχίων αλλά και σε σκέτο jighead με μάλιστα επιλογή από 10 διαφορετικούς χρωματισμούς. Τη σειρά ολοκληρώνει η δυνατή και απαραίτητη κόλλα και η συσκευασία των 5 τεμαχίων των off set αγκιστριών σε ιδιαίτερα προσιτή τιμή.

SOUL OCEAN RULLER COMBO

Κατασκευασμένη από μαλακή σιλικόνη ώστε το τακούνι να έχει ρεαλιστική κίνηση μέσα στο νερό, ενώ η κεφαλή διαθέτει υδροδυναμικό σχήμα χωρίς να επηρεάζεται από τα ρεύματα. Διαθέτει αγκίστρι εξαιρετικής αιχμής άλλα και μεγάλης ανθεκτικότητας που δεν θα μας προδώσει ποτέ.

Ένα softbait για τα δικά μας νερά. Η σιλικόνη που δημιουργήθηκε μέσα από δόκιμες, συγκεντρώνοντας τις εμπειρίες και τις παρατηρήσεις των Ελλήνων ψαράδων.

Συσκευασία: 1 COMBO (σώμα, Jig head, αγκίστρι)

Βάρος μολυβοκεφαλής: 100gr

​Αγκίστρι: 5/0 x-strong

Μήκος σώματος: 140mm

Θα τα βρούμε σε πέντε διαφορετικές επιλογές:
 

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ

Κεφαλές SOUL OCEAN RULLER

Κεφαλές βαμμένες πέρλα, με επίστρωση 2 συστατικών αστάρι και βερνίκι για να μην ξεβάφουν εύκολα.

Κλείδωμα στο αγκίστρι 100% ασφαλής με ένα πάτημα.

Μάτια χωνευτά 3D. Με κόλα 2 συστατικών, ΟΧΙ Αυτοκόλλητα.

Συσκευασία: 1 τεμάχιο

Βάρος: 100gr

Θα τα βρούμε σε δέκα διαφορετικές επιλογές:

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ

Σιλικόνες  SOUL OCEAN RULLER

Σώματα soft για εύκολο και γρήγορο αρμάτωμα με σωστές διατομές πάχους και οπές έτσι ώστε να μην φοβάστε ότι θα σκίσετε την σιλικόνη στην προσπάθεια σας να περάσετε το κεφάλι και τον κλεφτή.

Συσκευασία: 3 σώματα

Μήκος: 140mm

Θα τα βρούμε σε πέντε διαφορετικές επιλογές:

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ

SOUL OCEAN RULLER HOOK

Αγκίστρι εξαιρετικής αιχμής άλλα και μεγάλης ανθεκτικότητας που δεν θα μας προδώσει ποτέ. Αγκίστρια Extra Strong με πανίσχυρο αιθέρα και σωστή θέση κλέφτη για πιο άμεσο κάρφωμα.

Size: 5/0

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ

Κόλλα SOUL OCEAN RULLER

Πολύ ισχυρή κόλλα με γρήγορο στέγνωμα.

Κόλα στιγμής 20ml, διπλάσια ποσότητα αλλά ίδια τιμή σε σχέση με τις κοινές κόλες της αγοράς.

 ΟΧΙ μιας χρήσης.

Συνοδεύεται με προστατευτικό εξάρτημα για να μην χαλάει.

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ

ΤΙΜΕΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ

Σιλικόνη Combo έτοιμη αρματωμένη 10.00 €

Κεφαλές 100g σε 10 χρώματα 5.90 €

Σώματα 14mm συσκευασία 3τεμ. σε 5 Χρώματα 10.00 €

Αγκίστρια Νο5 συσκευασία 5 τεμ. 3.00 €

Κόλα 20ml 10.00 €

Αναμένονται:  Κεφαλές 60-80-125-150g,  Αγκίστρια Νο6 και  Σώματα 120mm – 160mm.